2021 Logo Tasarım Trendleri Neler?

Logonuz, markalaşma sürecinizde hayati bir öneme sahiptir

2021 LOGO TASARIM TRENDLERİ

2021 logo tasarım trendleri, tasarımın diğer alanlarından geride kalmayı reddediyor. Logonuz, markalaşma sürecinizde hayati bir öneme sahiptir ve tasarım sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda işinize ne kadar önem verdiğinizi de gösteriyor. İster yeni bir iş kurmak ister eski bir işletmeyi yeniden markalaştırmak veya eski logonuzu güncel hale getirmek istiyor olun, 2021 için bu en son trendler sizi yükseltecek ve geleceğe güvenle ilerlemeniz için size ilham verecektir. O halde sizin için hazırladığımız bu yazımızla geleceğin tasarım trendlerine birlikte göz atalım.

 

 

3D ve İzometrik Logo Tasarımı

2021 tasarım dünyasında logonuza derinlik ve dolayısıyla işinize derinlik katmanın mükemmel bir yolu 3D tasarımlar olacak. Halihazırda bir logonuz varsa, gölgeleme ve vurgulamalar ekleyerek insanların zihnine girmek için yıllarca harcadığınız özü kaybetmeden, onu hemen modern bir tasarıma dönüştürebilirsiniz.

 

 

Mürekkep Stil Logo Tasarımı

Yakalayacağımızdan emin olduğumuz bir logo tasarımı için parlak yeni bir trend olan mürekkep stil çizimleri, en karmaşık taranmış çizgilerden, inanılmaz ayrıntılara, stilize imzalara ve hatta grafik görüntülere kadar, geri adım atmanızı ve hayran kalmanızı sağlayacak. El çizimi, ayrıntıya odaklanma, kaliteye odaklanma gibi bu mürekkep stilinin getirdiği çizgisiz nitelikleri ekleyin ve kazanan sizsiniz! İşte güzel bir tasarımdan oluşan dikkat çekici ve baş döndürücü bir logo!

 

Yazı Odaklı Logo Tasarımı

Bu logo trendi, yalnızca marka adınızı kullanarak kendi stilize yazı tipini kullanan tasarım konseptidir. Yazı odaklı tasarımlar her zaman sınırları zorluyor. 2021 yılında markanızı bu tasarım konseptiyle birleştirmek, tekrar tekrar göreceğiniz bir logo tasarım trendi olacak. Peki neden? İyi tasarlanmış bir kelime işareti işi kendinden emin, kısa ve en az telaşla yaptığı için her yerde ve her şeyde kullanılabilir ve nihayetinde dikkat çekici bir şekilde tanınır. Ve tabi ki ne kadar havalı durduğundan bahsetmeyi unutmayalım. 2021 için logo tasarım trendleri seçimimiz size tam olarak ne demek istediğimizi gösteriyor.

 

Doğadan İlham Alan Logo Tasarımı

Doğa belirli markalar için her zaman güvenilir bir tasarım ilhamı olmuştur, ancak bu 2021 tasarım trendi, yağmurlu bir havanın ardından bahçenizdeki yabani otlar gibi büyüyecek ve yerini alacaktır. Doğadan ilham alan bu logo tasarım modelinden başka size sakinlik ve uyum hissi, çok ihtiyaç duyulan temiz hava, yeni büyüme ve yeni başlangıçlar hissi verecek daha uygun bir tasarım konsepti olabilir mi? Aşağıdaki örneklerin bulunduğu ormanlık alanda bir gezintiye çıkın ve gülümseyin.

 

 

Canlı Renkler ile Logo Tasarımı

Canlı, parlak, gösterişli, cesur ve çılgın renk kombinasyonları, bir logonun anında istenen etkiyi yaratması için kesin bir yoldur ve 2021 logo tasarım trendlerinde tartışmasız yerini alan bir stildir. Kalabalığın arasından sıyrılmanın bir yolu, eski renk standartlarını yok etmektir. Yorgun eski bir logoyu canlandırmak ve yenisini oluşturmak için mükemmel bir tercih olacaktır.

 

 

Logo Tasarımında Karakter ve Maskot

2021 logo tasarımı için en önemli ipucu bir karakter veya maskot eklemektir. En son teknikleri ve stilleri kullanan tasarımcılar, bu tür karakterlerin yaratılmasında giderek daha yaratıcı hale geliyor ve artık 2 boyutlu sevimli bir ayıdan bahsetmiyoruz. Olağan posterler, tabelalar, statik reklamlar gayet iyi ancak animasyona, reklam videolarına, mikro animasyona, sosyal medyaya vb. geçiş logonuzun çok amaçlı, çok boyutlu kullanımı için giderek daha fazla fırsat sunuyor. Tam olarak ne yapılabileceğini görmek için aşağıdaki süper akıllı karakter yapımlarına göz atın.

 

  

Logo Tasarımında Gradyanlar

3D gibi, degrade renklendirme de logo tasarımınıza derinlik ve somut bir kalite ekleyerek anında ilgi ve kalite yaratır. Küçük ayrıntılar önemlidir ve bunda markanızın renklerinin de etkisi vardır. Bu tasarım trendi, renge odaklanmanıza, izleyiciyi tutmanıza, bir öğeden diğerine akmanıza izin verir.

 

Logo Tasarımında Basit Geometri Şekilleri

Şekiller, görüntülerin yapı taşlarıdır. Ancak üçgenler, kareler ve daireler gibi ilkel şekiller, temelleri atıldıktan sonra genellikle aşamalı olarak kullanımdan kaldırılırken, saf basitliklerinde güç vardır. 2021 tasarımcıları, basit çizgiler ve şekillerden oluşan logolarla bu güçten yararlanıyor. Minimalizme bu katı bağlılık, bu logolara hesaplanmış bir kısıtlama havası vererek, zengin renkler gibi başka yerlerde özgürlüklerini kullanmalarına izin verir. Bu yaklaşımın ek bir özelliği, basit katmanlamanın bir yapı ve derinlik yanılsaması yaratabilmesi eğilimine bir selam vermesidir. Tasarımcılar, saf şekil dili sayesinde, ayrıştırılması kolay, akılda kalıcı ve aynı anda hem renkli hem de neşeli bir şekilde parlak logolar oluşturabilirler.

 

 

"10 Harika Küçük İşletme Fikri" başlıklı yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 

 

MARKANI HEMEN
ÜCRETSİZ SORGULA
20 Dakikada Başvuru için
Arayalım!